Співбесіда! — Як подолати страх? - 27 Вересня 2014 - Порадник читача
Головна » 2014 » Вересень » 27 » Співбесіда! — Як подолати страх?
16:25
Співбесіда! — Як подолати страх?

Сьогодні, на превеликий жаль, безробіття все ще крокує Україною. Кількість безробітних в  країні складає 1,6 % від загальної кількості працездатного населення. Змінюються закони, обставини, засоби праці, форми власності, але  при прийомі на роботу, якщо вам «такову» пропонують, чи Ви знайшли її самі, процес СПІВБЕСІДИ, умови та психічний стан у Вас, «жаждущого» отримати робоче місце, не змінюється. Але саме на співбесіді  у багатьох і вирішується світле (або навпаки) майбутнє. Частенько перед співбесідою, як і перед іншою важливою та відповідальною подією, безперечно ми відчуваємо хвилювання, а інколи ляк. Чому так відбувається і як з цим боротися? Будь-які негативні емоції примушують нас діяти непередбачено, неосмислено, що зводить нанівець старання та підготовку. Про 5-ть самих найвідоміших страхів здобувачів і причини цих страхів, про те, чому боятися не варто, Ви знайдете інформацію на сторінках часопису «ПЕРСОНАL»:

Собеседование: по обе стороны: страхи, которых не следует бояться. — Персона L . — 2013. — № 5. — С. 116—123.

У випадках пошуку роботи, завжди треба мати справу з тими, від кого залежить ваша подальша кар’єра, і саме під час зустрічі з ними Ви відчуваєте хвилювання, а порою і ляк. Страх перед невідомістю, страх бути не обраним, страх перед незручними запитаннями, страх оцінки, відсутність довіри к інтерв’юєру – ці страхи переповнюють Вас перед та під час співбесіди. У статті Ви знайдете інформацію про те, чого здобувачі бояться, в чому полягає причина страху, і як  себе вести у таких випадках? Чим себе заспокоїти, якщо Вам в результаті співбесіди не запропонували роботу? В статті розтлумачують, як знайти виправдання тій ситуації, яка склалася на співбесіді, як не розчаруватися в собі  і у своїх професійних здібностях?  Як у випадку невдачі переконати себе в тому, що це тільки елемент гри, котрий не несе наслідків для вашого життя, а фірма, на яку Вас не прийняли, скоріше всього - не та компанія, в якій Вам було б затишно та комфортно працювати… Як правильно вести себе на співбесіді? Які запитання до роботодателя допустимі? Як правильно і про що саме можна запитувати роботодателя, аби не принизити своє професійне Я?  Так як - право  задавати запитаннями на співбесіді є не тільки у роботодателя, а й у Вас, говориться у статті. Які вони і про що саме можна запитувати інтерв’юєра, Ви також знайдете відповідь у рекомендованій статті.
5 на 5 – саме цим пропорційним числом вимірюється кількість не тільки розповсюджених страхів здобувачів, але й головних розповсюджених запитань до роботодателя, котрі вважаються непростими, підступними. Що це за запитання Ви дізнаєтесь  зі статті. Приведені тут і запитання, які взагалі непотрібно задавати на співбесіді, щоб не знизити свої шанси на працевлаштування. Цікава інформація, і вона може бути потрібною кожному з нас!

Рекомендую декілька адрес  в Інтернеті, де Ви знайдете типовий матеріал:

http://yak-prosto.com/yak-proyti-spivbesidu/

http://vkurse.ua/ua/business/sovety-rabotodatelya.html

http://www.epochtimes.com.ua/life/family/spivbesida-z-robotodavtsem-109535.html

http://vkurse.ua/ua/business/s-sotrudnikami-sb-kompanii.html

http://pitayka.in.ua/

http://poradumo.pp.ua/

Погодьтеся, що тільки той, хто поінформований, хто постійно працює над собою – той має всі шанси на успіх, у даному випадку – успіх на працевлаштування. Читайте!  Корисна інформація! Часопис «ПерсонаL» знаходиться у відділі інформації та документів виробничої тематики (3-й поверх).

Людмила Шапірко

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 293 | Додав: texnik | Теги: здобувач , співбесіда , безробіття , страх | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]