Головна » 2018 » Квітень » 16 » Smoke Bellew / Jack London. — Kyiv : Znannia, 2018. — 335 p. — (American Library)
11:33
Smoke Bellew / Jack London. — Kyiv : Znannia, 2018. — 335 p. — (American Library)

«Смок Беллью» - колекція коротких оповідань Джека Лондона (1876—1916), американського письменника і громадського діяча. Дванадцять оповідань – це дванадцять пригод в житті головного героя. Хоча кожна з цих оповідок існує самостійно, книга має бути прочитана послідовно. З невідомих причин більшість електронних книг та онлайн-версій «Smoke Bellew» містять лише шість з дванадцяти історій, тому перед завантаженням обов'язково прочитайте книгу з усіма дванадцятьма історіями.

Зі сторінок збірки перед нами постає молодий, енергійний Крістофер Беллю, в міру заможна людина, мачо й такий собі слабенький оглядач газети. Його постійно сварить рідний дядько за те, шо він марнує життя серед богеми Сан-Франциско. Але в його жилах тече кров діда — незламного підкорювача Дикого Заходу. Головний герой під тиском цькування, погоджується супроводжувати свого дядька та двоюрідних братів на експедицію на полювання на золото у Клондайку. З неймовірними труднощами здолає він Чилкутський перевал. У першу ж зиму на Клондайку він на рівних зі старожилами бере участь у поході за золотом на струмок Індіанки та змагається на собачих упряжках з найкращими погоничами. Врешті-решт, за швидкість при проходженні замерзлих стежок він отримує прізвисько Дим, яке вважає за честь. Так вчорашній городянин стає новою людиною — тепер він Смок Беллю. Але найголовніше — у цьому суворому краю він знаходить найдорожче за всі поклади золота на землі — вірну дружбу і щире кохання. Кіт заявляє, що він любить цей край і вирішує залишатися на Півночі назавжди. Через серію пригод читач спостерігає трансформацію героя з ніжного молодого чоловіка у загартовану північним життям людину.

Книга, яку можна узяти в користування у відділі обслуговування документами іноземними мовами, зацікавить всіх, хто бажає покращити знання з англійської і захопитися пригодами героїв знаного Джека Лондона.

Панчук Тетяна

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 201 | Додав: black | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]