Головна » 2018 » Серпень » 30 » Слушні поради майбутнім бізнесменам
09:50
Слушні поради майбутнім бізнесменам

Усім, хто пов’язав свою трудову діяльність із бізнесом потрібно обов’язково прочитати книгу професора Гарвардської школи бізнесу Ноамі Вассермана. Дилеми засновника бізнесу. – Харків : Vivat. – 2017. – 479 c ., де ретельно досліджуються важливі людські проблеми, які повинні розв’язувати всі засновники стартапів . Автор витратив понад десять років, працюючи із сотнями засновників стартапів та майбутніми підприємцями, зібрав та проаналізував дані майже 10 тисяч засновників компаній у сфері високих технологій. Це видання написане на основі власного масиву даних і спостережень автора за тим, як реальні люди створюють нові компанії і стикаються з дилемами, окресленими в дослідженні.

Дане видання допоможе розв’язати питання важливі для кожного засновника компанії. Коли слід створювати стартап? Це краще робити самотужки чи разом із співзасновниками? І ким вони мають бути – друзями, колишніми колегами, родичами чи сторонніми особами? Як розподілити акціонерний капітал, як підібрати персонал на різних стадіях розвитку власної справи, як ділити прибуток, - ці та багато інших делем варто розглянути на самому початку шляху до успішного бізнесу.

Книга знаходиться у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 196 | Додав: texnik | Теги: підприємці , Стартап , школа бізнесу | Рейтинг: 3.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]