Головна » 2018 » Вересень » 10 » Словник-довідник з екологізації підприємництва і товарознавства
11:20
Словник-довідник з екологізації підприємництва і товарознавства

Європейський вектор розвитку України стимулює розвиток економіки у напрямі її екологізації, призводить до конкуренції на ринку товарів і послуг та як результат до потреби для споживача вирізняти якісну продукцію.

У даному виданні Словник-довідник з екологізації підприємництва і товарознавства : навч. посіб. / за ред. П. С. Скрипчука. – Рівне : НУВГП, 2017. – 354 с., подані сучасні стандартизація, сертифікація, маркування, маркетинг направлені на забезпечення взаєморозуміння між споживачами і виробниками, дають можливість спрощувати експортно-імпортні операції та є відображенням глобалізації економіки. Такі процеси супроводжуються генерацією новітніх спрямувань у розвитку соціально-економічного і науково-технічного прогресу суспільства до оптимального використання, збереження та відтворення природних, енергетичних і людських ресурсів. Тому, визначна роль у процесах екологізації підприємництва та товарознавства належить інноваціям виробництва. Активізація процесів екологізації підприємництва постає стратегічним і прогресивним напрямом економічної діяльності в досягненні збалансованості природно-відтворювальних механізмів і еколого-економічної безпеки розвитку держави і в цілому світової спільноти.

Оперативна адаптація підприємства до змін ринкового середовища можлива на базі професіоналізації підприємницької діяльності, яка передбачає необхідність підготовки кадрів, котрі здатні реалізувати сучасні підходи екологічного підприємництва та товарознавства. Підготовка товарознавців та підприємців які використовують екологічні інновації є важливою умовою інтеграції у глобальне світове товариство.

У даному посібнику розглядаються основні терміни та їх тлумачення, довідкова інформація щодо екологізації підприємництва, екологічних менеджменту, аудиту, сертифікації та товарознавства.

Матеріали довідника базуються на термінології, вітчизняної і зарубіжної науки, досвіді, систематизації інформації, вивченні процесів, що відбуваються з екологізації економіки та товарознавства. Підручник рекомендований для студентів викладачів, науковців, працівників у сфері підприємництва і бізнесу.

Зі словником-довідником Ви ознайомитесь завітавши у відділ інформації та документів виробничої тематики.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 171 | Додав: texnik | Теги: сертифікація , словник , довідник , екологізація підприємства , товарознавство | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]