Головна » 2016 » Листопад » 17 » Слідами життя
19:06
Слідами життя

Шило В. Слідами життя / В. Шило. – Санта-Барбара-Рівне, 2016. – 275 с.

Влітку 2016 року вийшла нова книга вихованця рівненського спідвею, чемпіона СРСР 1963 року зі спідвею у складі команди СКА (Львів), першого рівненського гонщика, хто виступав на доріжці знаменитого стадіону "Уемблі" (Лондон) 4 липня 1964 року у складі збірної, а також з нагоди 75-річного ювілею нашого земляка Віталія Шила - "Слідами життя".

Після плідної праці та перегляду матеріалів, що подали свідки подій за різних часів окупації України, у світ виходить нове, доповнене видання двох попередніх книг «Дорога до спасіння мого життя»та «Небезпечне життя». Це зведення в одну книгу цікавих спортивних та історичних подій, які сталися під час життя автора в Україні.

У книзі автор відображає життя своїх земляків і представників своєї родини, людей того часу, що зазнали тортур від злочинної діяльності поневолювачів на Рівненщині. Матеріали доповнені світлинами.

Також книга більш детально розповідає про враження, отримані від зустрічі Віталія Олександровича з рідним краєм через 20 років (у травні-червні 2012 року).

Видання можна використовувати на уроках літератури рідного краю.

Книга знаходиться у відділі акумуляції краєзнавчої літератури та бібліографії.

Інна Козюхно

Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 330 | Додав: kraeznavzi | Теги: спідвей , Санта-Барбара , родина , гонщик , земляки , Рівненщина | Рейтинг: 3.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]