Головна » 2013 » Лютий » 18 » Скрябін Кузьма. Я, «Побєда» і Берлін
17:00
Скрябін Кузьма. Я, «Побєда» і Берлін

Пропоную вашій увазі книжку «Я, «Побєда» і Берлін» . Це літературний дебют відомого українського співака Андрія Кузьменка (Кузьми), лідера групи «Скрябін» . До збірки увійшли дві повісті, а також тексти відомих пісень групи У ранній пісеньці з альбому «Мова риб» Андрій Кузьменко звертався до своїх фанів: «Мій тато має бороду, сто баксів і гараж, А я їх маю десять, бо нашо мені той раш?...» Минув час, батьківські бороди посивіли, а дитячі біографії підросли. Тож у розгорнутому конспекті своєї давньої пісні, на який схожа збірка прози «Я, «Побєда» і Берлін» Кузьми Скрябіна, вже не сто, а цілих двісті баксів спричинюють з'яву чудового чтива.
Перша повість
- «Я, «Побєда» і Берлін» проникнута яскравим почуттям гумору, веселим настроєм і, напевне, розсмішить навіть дуже серйозних читачів.
Події відбуваються навколо старого і пошарпаного автомобіля марки «Побєда», на якому Андрій зі своїм другом Бардом подорожує до столиці Німеччини. Друга повість - «Місто, в якому не ходять гроші» – зовсім інша за жанром. Це невесела історія про дівчину Алісу, яка через збіг обставин опинилася в жахливому місті, де панують людиноненависництво, нечувана жорстокість і нелюдські порядки, - місті, з якого немає дороги назад . Авторський гонорар за цю книгу автор передає школі – інтернату для дітей з розумовими вадами в м. Острозі.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 359 | Додав: читалка | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 1
1
Цікаво буде почитати!


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]