Головна » 2019 » Липень » 17 » Сара Паппворт. Це Моне.
09:56
Сара Паппворт. Це Моне.

Клод Моне найбільш відомий як головний представник французького імпресіонізму. Він завжди зображав сучасні теми і дотримуватися сучасного стилю. Цим принципам Моне не зрадив до кінця життя. Однак, художник ніколи не був послідовником когось чи чогось і ніколи не дотримувався теорій і правил. Попри успішну кар’єру і неабияку популярність Моне не зупинявся на досягнутому, прагнув розвивати своє мистецтво, любив експериментувати з новими техніками малювання, продовжував малювати вражаюче і по-новому

Він був одним з найуспішніших художників у історії і справжньою знаменитістю свого часу.

Художник прожив насичене і бурхливе життя –довгих 86 років. За цей час він створив понад дві тисячі картин. Його роботи відзначаються свіжістю і багатством колориту. Найкращі твори Моне належать до світових надбань живопису. На честь художника названий кратер на Меркурії та астероїд 6676 Моне.

Для кращого знайомства з цим унікальним майстром, усім, хто цікавиться творчістю Клода Моне й мистецтвом ХІХ-ХХ століття загалом, пропонуємо переглянути книгу Сари Паппворт «Це Моне». У цьому ілюстрованому життєписі художника – найцікавіші факти біографії та історії створення найвідоміших картин Моне.

Приємного читання.

Підготувала А. Хамедюк.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 20 | Додав: art | Рейтинг: 5.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]