Головна » 2018 » Жовтень » 9 » Сара Джіо Остання камелія
17:50
Сара Джіо Остання камелія

Від осінньої сльоти і негоди пропонуємо заховатися в тіні камелієвого саду за приємним читанням з чашкою ароматної кави.

«Остання камелія» Сари Джіо – суміш жіночого роману з краплинкою детективних розслідувань та живими персонажами. У романі дві сюжетні лінії – минуле й теперішнє, а також - трошки детективу.

Героїня сьогодення, Еддісон, відправляється з чоловіком до маєтку в Англії, який придбали його батьки. Еддісон готова покинути усталене життя в Нью-Йорку і переїхати до Англії, але привиди минулого її лякають. Тож жінка приймає імпульсивне рішення – вона втікає від проблем та таємниць минулого. Чудовий маєток, неймовірної краси сад, але молода сім ’я почувається тут чужою. Це враження підкріплює й економка маєтку, яка вперто не пускає Еддісон із чоловіком до окремих частин будинку. Маєток Лівінгстон-Менору приховує не дуже світлі історії минулого які знаходять відгук у сьогоденні.

Героїня минулого, Флора у буремні сорокові роки минулого століття лишає рідний дім. Бажаючи допомогти батькам у фінансовій скруті, вона укладає угоду з квітковим злодієм – тепер завданням дівчини буде знайти в Лівінгстон-Менорі одну-єдину, проте рідкісну квітку та вкрасти її. Наймаючись нянею в маєток, Флора не очікувала, що зіткнеться з таємницями та болем, що ховають його стіни та знайде кохання і дружбу. Однак, у пошуках рідкісної камелії вона розворушить таке осине гніздо, що і власне життя буде в небезпеці…

А. Хамедюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 102 | Додав: art | Рейтинг: 4.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]