Головна » 2015 » Червень » 30 » Руслан Горовий. «Гагарін і Барселона»
16:54
Руслан Горовий. «Гагарін і Барселона»

Найкраща реклама для книги – відгуки про неї.«Книжка — Бомба! — таку оцінку дав лідер гурту «Скрябін» Кузьма Скрябін. — Сила інтелекту і слова Автора робить наш примітив родзинкою літературного твору. Книжка про життя наше, така страшна, що аж смішна. Парадоксально, але правда».Відомий політолог Кость Бондаренко називає книжку «Гагарін і Барселона» ілюстрацією епохи через відчуття її сучасників: «Руслан Горовий робить спробу дати кілька ілюстрацій до літопису сучасності — ілюстрацій яскравих і чесних, які у майбутньому допоможуть не стільки побачити, скільки відчути нашу епоху. Відчути так, як її відчували ми, сучасники». А ось що каже про книгу сам автор: «Гагарін і Барселона» виникло в голові одразу й, як кажуть «ціляком». Сівши писати, я точно знав кожну буквочку, кожне слово цієї історії. Історія не вигадана повністю, деякі риси героїв взяті з реальних людей, яких я зустрів у житті. Сподіваюсь, вам буде дуже цікаво і ви не пошкодуєте за жодною хвилиною яку проведете з моїм Гагаріним, і з усією книжкою в цілому».

Вражаючі історії взяті з життя… Вони нагадують про ті реалії нашого часу, які ми стараємось оминати, або швидше забути. Але саме такі історії це – своєрідний тест на нашу людяність і гуманність.

Руслан Горовий – автор і керівник відомого проекту « Служба розшуку дітей», головний режисер  «Магнолія – ТВ», заслужений журналіст України. Окрім журналістики Руслан Горовий бере участь у дубляжі фільмів українською мовою, знімає короткометражні фільми, пише вірші та прозу. Його дебютна книга «Таран»  вийшла 2002 року у видавництві «Фоліо». У видавництві «Права людини» (Харків) вийшло дві збірки оповідань : «Країна “У”» (2008) та «Buenos dias, chica» (2011).

«Гагарін і Барселона» - четверта прозова книжка Руслана Горового. Але за відгуками читачів це – більше аніж просто книжка…

Конарчук Г.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 333 | Додав: art | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]