Головна » 2016 » Вересень » 26 » Роздобудько І. Кіно на папері. Садок вишневий… . Я повернусь!
17:05
Роздобудько І. Кіно на папері. Садок вишневий… . Я повернусь!

Одна із читачок  у відгуках на книги Ірен Роздобудько написала: «Я прочитала лише три книги - просто у захваті! Тепер шукаю всі інші. Не було такого дня, щоб не згадувати про них, мені здається тепер вони живуть в мені - перетинаються з моїм особистим та з навколишнім життям. Ваші твори - це життя!»

Любителям «жіночого чтива» пропоную нову книгу Ірен Роздобудько, яка нещодавно з’явилася у бібліотеці.

Це видання – унікальна збірка трьох творів однієї з найвідоміших українських письменниць та сценаристок Ірен Роздобудько.

У збірку увійшли: белетристична «методичка» зі сценарної майстерності; найперший варіант спільного з Олесем Саніним сценарію «Садок вишневий…», котрий 2008-го року отримав спецвідзнаку на конкурсі «Коронація слова», а через кілька років став фільмом «Поводир». Третя історія – епічна розповідь кримськотатарської дівчини від 1930-х до середини 80-х років. Героїня, всупереч випробуванням долі, все життя мріяла повернутися до рідного Криму. І повернулась. Адже те, про що мрієш – збувається, якщо ти вмієш за це боротися.

Ірен Роздобудько так оцінила збірку: «Якась незвичайна виходить книжка… Дивна, проста і подекуди кумедна. Така, якої у мене ще не було. Можливо, знадобиться не тільки студентам…».

Читайте, не пошкодуєте.

Петрук І.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 151 | Додав: читалка | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]