Головна » 2019 » Квітень » 10 » Рой Болайто, Річард Вест Інтернаціоналізація українських університетів у розрізі англійської мови
16:59
Рой Болайто, Річард Вест Інтернаціоналізація українських університетів у розрізі англійської мови

Мета реформи вищої освіти в Україні – інтеграція до європейського освітнього простору. Якість освітніх послуг і масштаби наукових досягнень українських університетів мають ставати співвідносними із відповідними європейськими показниками.

Інтернаціоналізація вузу - шлях до майбутнього країни. На початку ХХІ століття інтернаціоналізація стала все більш важливим питанням у вищій освіті.

У книзі «Інтернаціоналізація українських університетів у розрізі англійської мови» висвітлено проект «Англійська мова для університетів», який покликаний підвищити рівень англійської мови серед викладачів й студентів, розширити міжнародні зв’язки. Зазначено низку заходів щодо популяризації викладання англійської мови і рекомендації щодо міжнародних стандартів володіння мовою. Інтернаціоналізація навчальних планів є еволюційним та інтерактивним процесом, який приносить користь не лише студентам університетів, а й викладачам та широкій спільноті.

Галина Дроздюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 34 | Додав: black | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]