Головна » 2019 » Жовтень » 10 » Робін Норвуд. Жінки, які кохають до нестями
13:17
Робін Норвуд. Жінки, які кохають до нестями

Наприкінці ХХ століття американка Робін Норвуд прославилась як експерт в області психології, що описує засоби боротьби із різного роду залежностями доступною і зрозумілою літературною мовою. Ми пропонуємо одну з її книг «Жінки, які кохають до нестями», яка стала світовим бестселером. Ця книга дуже важлива для жінок, тому що сама ситуація є досить розповсюдженою. І часто так трапляється, що жінці самотужки з нею не впоратися.
Ви бігаєте за коханим, навіть якщо партнеру це не потрібно? Відчуваєте психологічний тиск, проте не можете відмовитися від стосунків? Зустріли «не того» чоловіка? ? Є ще безліч ситуацій, коли потрібна порада. На жаль, кохання до нестями – це не романтика, хоч би як його не популяризували в літературі. Це може бути небезпечною хворобою, і чим швидше почнеться одуження, тим скоріше жінка пізнає справжнє особисте щастя.

Почніть з цієї книги. Вона допоможе людям, які потерпають від кохання, докорінно змінити себе, проаналізувати події, які відбуваються в їх житті. Може вирішення деяких проблем здасться дуже «по-американські» - не так актуальне для України, але книга варта уваги. Основна її ідея – полюбити себе. І запам ятайте : ви не можете змінити інших, проте можете змінитися самі.

Підготувала Кудіна О.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 29 | Додав: читалка | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]