Головна » 2017 » Січень » 24 » РИБОЛОВЛЯ HI-TECH
17:00
РИБОЛОВЛЯ HI-TECH

Для кого риболовля – хобі, а для кого робота, але у будь-якому випадку – це азарт, який виникає у процесі пошуку риби та при її виудженні. Вивудити спійману рибу, це справа техніки, а от знайти її – завдання не з легких. Тим більше сьогодні, коли рибні запаси виснажені і рибу важко знайти вдень з вогнем.

Однак зараз в еру новітніх технологій з’явились гаджети, які полегшують життя рибалкам.

У суспільстві склалось враження, що рибалки-аматори – це пенсіонери, але статистика свідчить про інше. Зараз все більше молодих людей готові присвятити свій вільний час риболовлі. У результаті багато технологічних компаній почали займатись розробкою нових пристроїв для результативнішого та комфортного лову риби.

З появою доступних смартфонів, які мають можливість зв’язуватись з іншими гаджетами, класична риболовля змінила свою суть. Тепер немає особлиивої потреби купувати ехолоти та інші риболовні вартісні пристрої. Досить просто мати під рукою смартфон або планшет.

Крім того, гаджети з року в рік стають все мобільнішими, і тепер у рибалки є можливість закинути не гусяче перо, а інтелектуальний поплавок з камерою.

Автори пропонують для ознайомлення моделі найцікавіших гаджетів, що сьогодні є на ринку. Вони дозволяють «розглядати» рельєф дна, «сканувати» водні глибини і, відчути себе рибалкою третього тисячоліття.

Хвиля Денис. Риболовля Hi-Tech / Пропозиція. – 2016. - № 5. – С. 46-48.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 71 | Додав: texnik | Теги: гаджети , хобі , риболовля , новітні технології | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]