Головна » 2019 » Липень » 11 » Рибальство. Повний довідник
15:17
Рибальство. Повний довідник

В Україні рибальство було відоме віддавна. Поширенню рибальства сприяла велика кількість рік та інших водоймищ, а також прадавня традиція використання риби у харчуванні.

Рибальство в Україні грунту єть ся на уважному й дбайливому ставленні до природи . Про це свідчить, зокрема, той факт, що українці, на відміну від деяких сусідніх народів, ніколи не глушили риби. У зимовий період, коли крига скову вала ріки, громадським обов'язком було прорубування невеличких ополонок, щоби риба не задихалася від браку повітря. Цими та іншими способами намагалися зберегти мальків, тобто відновлювати природу.

Байдуже, досвідчений ви рибалка чи тільки починаєте, у вас неодмінно виникають запитання, пов’язані з тим чи іншим видом риби. У виданні Сермелі Дж. Рибальство. Повний довідник / Джо Сермелі; пер. з англ. О. Шевченко. – Київ : Вид-во група КМ-БУКС, 2018. – 256 с. , висвітлено ряд важливих питань: чим рибалити, яку вудку, оснащення та приманку вибрати; як рибалити, де і коли рибалити . Тут можна о знайомитися з порадами професійних рибалок, які діляться знаннями та досвідом про ареал, звички та найкращий підхід до різних видів здобичі. Дана книга дає 318 відповідей на всі запитання та буде корисною для широкого кола читачів.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 23 | Додав: texnik | Теги: оснащення , рибальство , види риб , приманки | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]