Головна » 2014 » Березень » 30 » Реалії життя
17:32
Реалії життя

«Реалії життя» – книга рівненського професора Ростислава Сабадишина

Сабадишин Р. О. Реалії життя / Р. О. Сабадишин. – Рівне : Рівненська друкарня, 2009. – 508 с.

Книга присвячена буденному життю людей на землі. Насолода від життя, добробут, духовна рівновага, мораль, стан здоров’я, доброзичливість між людьми, мир між державами, гармонія у стосунках між чоловіком і жінкою залежать від психологічної побудови мислення людини. В книзі «Реалії життя» ви знайдете метод розуміння самого себе і оточуючих вас людей. Ми надзвичайно різні за своїм світоглядом, прагненнями, бажаннями, методами одержання свого щастя. Книга допоможе молодій людині заглянути у таємничу сутність свого «Я», старшій – у розв’язанні наболілих проблем, наставити на шлях істини конфліктуючих чоловіка та дружину. Книга підкаже вам вірну дорогу в житті, яка буде індивідуальною і характерною тільки для вас. Вона допоможе уникнути життєвих колізій, неприємностей і спрямує ваш розум на правильне вирішення проблем, які будуть виникати у вашому повсякденному житті.
Читати «Реалії життя» легко. Мова книги не перевантажена науковою лексикою й довгими заворотами. До кожного розділу підібрано вдалий епіграф. А приваблює в книзі поєднання, здавалося б , того, що не поєднується: наукові дослідження, філософські роздуми й поезія. Порада тим, кому сумно й незатишно на душі: читайте цю книгу й знайдете причину незрозумілих тривог. Варто прочитати хоч би одну поезію з цього науково-літературного трактату, й тоді захочеться поділитись своїм теплом з іншими людьми. Автор книги, Ростислав Сабадишин – людина високої культури, глибокої духовності, залюблена в Україну, її минуле й сучасне, а ще понад усе цінує все прекрасне на землі. Лікар, учитель, керівник великого колективу, поет – Бог обдарував його багатьма талантами. Ростислав Олексійович – багатогранна людина, яка прагне творити добро людям і суспільству.
Підготувала: Л. А. Степанюк

Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 1364 | Додав: kraeznavzi | Теги: світогляд , сім'я , психологічні феномени , гармонія , Жінка , духовність , мислення , чоловік , кохання | Рейтинг: 3.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]