Головна » 2016 » Листопад » 27 » Рачинець С. «Іду на вечерю»
17:59
Рачинець С. «Іду на вечерю»

Рачинець С. Іду на вечерю : поезії / С. Рачинець. – Львів : «Плай», 2016. – 88 с.

Іду на вечерю у рідне Івання –

Там томляться груші у кожнім саду,

Там пісня крилата, дзвінка, як світання,

Там тиху розмову з сусідом знайду.

«Іду на вечерю» - нова поетична збірка сучасного українського письменника, лауреата Міжнародної літературно-мистецької премії імені Миколи Сингаївського, премії «Гілка Золотого Каштана», Леся Мартовича та багатьох інших – Сергія Порфировича Рачинця. У його віршах звучить голос Євгенія, Країни України, а також оспівується краса рідної землі, кришталевих джерел,урожайних нив, ніжної блакиті неба над головою та щирі почуття між людьми.

Твори автора вирізняються вишуканістю форм, тематичним різнобар’ям, навіть зануренням у давні часи. Його вірші друкувались у часописах США, Канади, Росії, Білорусі, виходили за рубежем окремими книгами, в тому числі й англійською мовою.

З-під його пера з’явилися такі книжки, як «Будую Храм», «Храм любові», «Радію і освідчуюсь», «Спалах на серці», «Вічність на дотик», «Літо Господнє», повість «Сад без листопаду», «Вовча яма», «Благослови душу» й десятки інших.

З збіркою можна ознайомитись у відділі акумуляції краєзнавчих документів та бібліографії.

Інна Козюхно

Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 339 | Додав: kraeznavzi | Теги: письменник , Поезія , збірка , лауреат премії | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]