Психологічні проблеми у дітей - 1 Лютого 2016 - Порадник читача
Головна » 2016 » Лютий » 1 » Психологічні проблеми у дітей
00:23
Психологічні проблеми у дітей

Кожна людина, і особливо якщо це батьки, переймається сьогодні психологічними проблемами дітей різного віку навколо яких багато галасу. Одна, на перший погляд, зовсім небезпечна проблема: перегляд дітьми мультиплікацій. Як впливають на дитину нешкідливі і веселі, на перший погляд, мультфільми, герої яких грають іноді аж ніяк не позитивну роль, а навпаки, формують небезпечну поведінку дітей?

На сьогодні  проблемою впливу «неправильних мультиків»  на розвиток психіки дітей замислюються фахівці всього світу. А що радять  батькам психологи, Ви можете дізнатися зі статті:

Білозуб К. Дослідження психологічних проблем при перегляді дітьми

мультиплікацій / К. Білозуб // Вічник Київського інституту

бізнесу та технологій. – 2015. - № 2. – С. 57-58.

Тут Ви дізнаєтеся, що саме зобов’язані звернути увагу батьки при перегляді мультиків дитино, яким має бути спілкування дорослих та дітей, що мають відчувати діти від цього спілкування з дорослими батьками. І якщо Ви  не отримаєте цієї інформації, то не треба дивуватися тому, що діти стали жартувати не надто до місця, сміятися істерично, а ще почали бити, щипати інших людей, наслідуючи героїв мультиків, яких вони обожнюють.

Зважте на те, радить автор, що мультиплікаційна продукція містить низку психологічних ризиків, які позначаються не лише на моральному розвитку, а й на психологічному здоров’ї дітей загалом. Журнал «Вісник Київського інституту бізнесу та технологій», який знаходиться у фондах відділу інформації та документів виробничої тематики, містить ряд цікавих статей, які стосуються психологічних проблем дітей різного віку.

Людмила Шапірко

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 108 | Додав: texnik | Теги: мультиплікації , гра , психологічна проблеиа , дитина | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]