Головна » 2015 » Червень » 30 » ПРОЕКТУВАННЯ СИСТЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ
17:52
ПРОЕКТУВАННЯ СИСТЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ

Трегуб В. Г. Проектування систем автоматизації : навч. посіб. / В. Г. Трегуб.  - К. : Вид-во Ліра-К, 2014. -  344 с.

Проектування - це процес створення технічної документації необхідної для обгрунтування, оцінки, комплектування, будови, монтажу, налагодження і експлуатації об'єкту. Результатом проектування є проект. Об'єктом проектування можуть бути житлові будинки, підприємства, системи автоматизації  тощо, причому системи автоматизації відносяться до промислових об'єктів .

У посібнику висвітлено основи інженерно-технічного та орагнізаційного забезпечення проектування сучасних систем автоматизації, що складаються з робочих станцій, об'єднаних в обчислювальні мережі.

Даний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології", а також буде корисним для науково-технічних працівників та спеціалістів у галузі сучасних систем автоматизації. Ознайомитись з посібником можна у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 635 | Додав: texnik | Теги: проект , проектування , автоматизація | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]