Головна » 2019 » Вересень » 10 » Пристрої цифрової електроніки
16:57
Пристрої цифрової електроніки

Матвієнко М. П. Пристрої цифрової електроніки : навч. посіб. / М. П. Матвієнко. – Київ : Вид-во Ліра-К, 2019. – 392 с.

В навчальному посібнику викладені логічні, автоматні та схемотехнічні основи проектування та побудови логічних елементів різного призначення, комбінаційних пристроїв, цифрових пристроїв із пам’яттю, запам’ятовувальних цифрових пристроїв, матричних логічних структур, інтегрованих цифрових пристроїв, розглянуті цифроаналогові і аналого-цифрові перетворювачі інформації, обслуговуючі елементи цифрових пристроїв, їх завадостійкість, приведені способи контролю й діагностування цифрових пристроїв як в процесі функціонування . Так і при виробництві, а також запропоновані методи їх проектування і монтажу.

Теоретичний і практичний матеріал проілюстровано великою кількістю вправ і задач для набуття читачем практичного досвіду.

Посібник призначено для студентів, аспірантів і спеціалістів відповідних спеціальностей, а також окремі розділи навчального посібника можуть бути використані студентами технічних учбових закладів та коледжів.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 20 | Додав: texnik | Теги: комбінаційні пристрої , цифрові пристрої , аналого-цифрові перетворювачі інфор | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]