Право на відпочинок - 25 Червня 2014 - Порадник читача
Головна » 2014 » Червень » 25 » Право на відпочинок
10:14
Право на відпочинок

Час відпочинку – це передбачена трудовим законодавством можливість працівника відновити свої фізичні та духовні сили у вільний від роботи час, використаний на власний розсуд. Основні проблеми при реалізації конституційного права людини на відпочинок, зокрема, ненадання роботодавцями щорічних відпусток повної тривалості, їх оплати або виплати компенсації за невикористання щорічних відпусток, отримання соціальних відпусток певними категоріями працівників – проаналізовано у статті Хромей В. В. Реалізація конституційного права на відпочинок / В. В. Хромей // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право. - 2013. - № 4. – С. 143-149.
Також, досліджено ряд проблем з якими стикаються на практиці працівники при здійсненні права на відпочинок. Варто відмітити, що автор  має намір у майбутньому дослідити окремі види часу відпочинку, а також проблеми, з якими стикаються працюючі при реалізації права на соціальні відпустки.

Підготувала В. Максимчук

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 233 | Додав: Bibliograf | Теги: вііпочинок , законодавство трудове , право конституційне , відпустка | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]