Головна » 2019 » Серпень » 27 » Погляд на бізнес
12:27
Погляд на бізнес

"Надзвичайність цієї книжки — у тому,

що вона надихає переосмислити все,

що ви знали про стратегію бізнесу,

споживачів і підхід до справи".

Вільям Сі Тейлор, засновник і редактор Fast Company ,

співавтор бестселера Mavericks at Work .

Фрайд Дж., Хенссон Хайнемайєр Д. Rework / Дж. Фрайд, Д. Хенссон Хайнемайєр. – Х. : Клуб сімейного дозвілля, 2016. – 176 с.

Автори книги повідають Вам дещо нове про те, як заснувати, вести й розширювати (або не розширювати) свій бізнес.

Вони пропонують розпочати зі спроби проаналізувати суть бізнесу як такого. Розібрати на найдрібніші деталі й спробувати пояснити, чому настав час відкинути тра­диційні уявлення про те, що треба робити, аби вести бізнес. А потім пропонують скласти все докупи. Автори навчать Вас, як почати справу; пояснять, чому вам треба менше, ніж ви думаєте; порадять, коли доцільно почати справу; як зробити так, щоб про Вас дізналися; кого (і коли) варто взяти на роботу, а також як з усім цим упоратися.

Вчитися, стверджують автори, треба на своїх успіхах, а не на помилках, бо саме успіх реально озброює вас.

Отже, автори пропонують не традиційну книжку про бізнес. Це книжка інакшого типу й призначена вона для людей інакшого типу. Для тих, хто ніколи раніше й не мріяв розпочати власну справу, але також і для тих, хто вже створив власний бізнес та успішно ним керує.

Ця книжка — для природжених підприємців, представників поведінкового типу А — ініціативних, конкурентоспроможних, динамічних, активних і наполегливих людей бізнес-світу. Людей, які відчувають себе народженими для того, щоб створювати, очолювати й перемагати.

Також ця книжка – для менш впливових власників малого бізнесу.

Ця книжка — також і для тих, хто занурений у свою роботу як найманий працівник, але завжди мріяв мати власну справу.

Зробіть ревізію ставлення до роботи. Отже, почніть саме з цієї книжки! Бо зміст її, як замітив Скотт Розенберг, співзасновник Salon . com та автор книжки « Dreaming in Code » and « Say Everything »: «Це надихає... У світі, де всім постійно пропонують робити більше меншими ресурсами, автори показують, як робити менше й створювати більше.

Л. Шапірко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 41 | Додав: texnik | Теги: бізнес , малий бізнес , перосмислення , власна справа , підприємець | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]