Головна » 2015 » Вересень » 21 » ПОДОРОЖ ЧОТИРИЛАПИХ
12:54
ПОДОРОЖ ЧОТИРИЛАПИХ

Багато хто стикався із ситуацією, коли треба було подорожувати зі своїм чотирилапим товаришем і вас відразу охоплювала легка паніка лише при одній думці про це .

Раптово виникають проблеми – просрочені документи, не дійсні щеплення, немає намордника, повідка, контейнера для транспортування тощо.

Добре, коли ви подорожуєте власним транспортом і не залежите від обставин. Але якщо подорож планується громадським транспортом (потягом, літаком), то, в першу чергу, необхідно отримати квиток «багаж на руках», а для цього треба підготувати купу речей.

Будь-яка подорож на виставку, змагання, в’язку, візит до лікаря або просто гостини вимагають упорядкування як паспорта, так і «амуніції» вашого собаки.

Щоб допомогти розібратися в усіх правилах транспортування, підготуватися до перевезення домашніх тварин як юридично, так і психологічно та не забути перед подорожжю нічого важливого, - пропоную ознайомитися із статтею Яненко У. Подорож чотирилапих / Лісовий і мисливський журнал. – 2015. - № 3. - С. 36-37.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 227 | Додав: texnik | Теги: юридичне оформлення , подорож , чотирилапий друг | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]