Головна » 2017 » Вересень » 11 » ПОДАТКОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ
10:20
ПОДАТКОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ

Податковий менеджмент : підручник. – Львів : «Магнолія 2006», 2016. – 352 с.

Діяльність держави у сфері встановлення і стягнення податків ґрунтується на застосуванні широкого арсеналу фінансових інструментів, знання яких необхідні, з одного боку, майбутнім фінансистам підприємницьких структур для правильного нарахування і сплати податків та зборів (обов’язкових платежів), з іншого – майбутнім фахівцям органів державної податкової служби для постійного здійснення цього процесу, тобто для управління податками як на мікро-, так і на макроекономічному рівні .

Особлива увага у підручнику приділяється наступним питанням: теоретичним, правовим та організаційним засадам податкового менеджменту, організації роботи державної податкової служби України та напрямам її розвитку, податковому прогнозуванню та аналізу надходжень до бюджету, обліку платників податків та податкових надходжень, податковому контролю та шляхам його удосконалення, роботі податкових органів щодо стягнення податкових боргів, показникам ефективності податкової роботи, організації праці і діловодства в органах податкової служби України тощо.

Даний підручник буде корисним для викладачів, студентів, слухачів факультетів післядипломної освіти вищих навчальних закладів економічного напряму, фахівців органів державної податкової служби та підприємницьких структур. Ознайомитись та скористатись даним виданням запрошуємо до відділу інформації та документів виробничої тематики.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 466 | Додав: texnik | Теги: податковий контроль , менеджмент , податки , Податковий менеджмент | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]