Головна » 2018 » Березень » 7 » Петро Мельник. Дивовижні подорожі Соні й Асі
11:31
Петро Мельник. Дивовижні подорожі Соні й Асі

Минулого року дитячий письменник, власний кореспондент «Голосу України» у Кіровоградській області Петро Мельник презентував свої нові казки «Дивовижна подорож Соні й Асі до Скандинавії» та «Дивовижна подорож Соні й Асі до давнього Єгипту», які ми й представляємо нашим читачам.    Казки Петра Мельника не прості, а... кулінарні! І хоч пригоди ці фантастичні, проте – засновані на реальних подіях та історичних фактах. Як звичайний збірник маминих рецептів міг стати чарівним? Чому звичайна дівчинка Софійка опинилась так далеко від рідного дому й стала учасницею незвичайних небезпечних пригод, і коли вони завершаться? І як це звичайна кішка заговорила?! І ще багато цікавого чекає юних мандрівників. CUT$

Але, у своїй подорожі Софійці треба вчитися готувати, бо їй потрібно не лише зібрати та впорядкувати мамин кулінарний зошит, але й приготувати за кількома його рецептами смачні страви. І лише після того, як герої скажуть, що було дуже смачно, вона зможе покинути цю країну, щоб вирушити в наступну. Рецепти оригінальні, готові «до вживання». Страви можна приготувати вдома й скуштувати. А використані історичні події, факти та деякі герої – реальні.

Яскравої наочності всій казковій розповіді додають кольорові малюнки чудового ілюстратора художника Федора Лагна й професійна робота над книжкою видавництва «Імекс-ЛТД» із Кропивницького. Звісно, з героями книжок, які полюбилися, важко розлучатися. Але Петро Мельник і Федір Лагно вже кличуть у нову подорож — на Запорізьку Січ.

Підготувала Кудіна О.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 505 | Додав: читалка | Рейтинг: 5.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]