Головна » 2018 » Травень » 22 » Перша полуниця і алергія…
16:52
Перша полуниця і алергія…

Перша полуниця з’явилася на наших базарах. І не дуже дорога, можна починати вживати… Але вживати її можна не кожному і обережно!

Утриматися від спокуси купити першу полуничку на ринку дуже важко, але фахівці радять зачекати. Виробники прагнуть прискори­ти її дозрівання — найчастіше за допомогою ударних доз азотних та інших добрив. У цьому випадку ягода набирає масу рекордними тем­пами за Якщо полуниця ароматна, — вона дозріла самостійно. Якщо ж майже без запаху, — їй «допомогли». Вживати вітаміни напо­ловину із хімікатами — задоволення, погодьтеся, сумнівне.

Полуниця містить багато вітамінів і завдяки цьому зміцнює імунну систе­му. Але є у полуниці і мінус — вона є сильним алергеном. Людям, схильним до алергії, потрібно дуже ретельно мити ягоду — завдяки пористій структурі, вона накопичує пилок, що провокує загострення хвороби. Малюкам до двох років полуницю взагалі краще не давати. А ще про те, як саме треба вживати полуницю, щоб не перекреслити усі її чудові властивості йдеться у статті:

Перша ягода//Діана. – 2017. – № 5-6. – С. 14.

Є люди, які мають а лергі ю на полуницю . Як правило, це спадкове захворювання, яке криється в гене­тичному коді людини, що не піддається зміні. Але якщо алергія на полуницю проявляється в дитинстві, є шанс, що дитина її «переросте». Досить небезпечна алергія на полуницю при вагітності як для майбутньої мами, так і для її дитини.

Про плюси та мінуси полуниці у вживанні її людиною, про симптоми алергії на полуницю та правильне її вживання йдеться у статті:

Алергія: причини, симптоми, запобіжні заходи // Діана. – 2017. – № 5-6. – С. 15.

Тож вживайте полуницю на здоров я! Але, дотримуйтеся порад фахівців, щоб не накоїти собі біди…
Журнал «Діана» очікує Вас у відділі інформації та документів виробничої тематики.




Людмила Шапірко

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 256 | Додав: texnik | Теги: симптоми , Вітаміни , алергія , перша полуниця | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]