Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Грудень » 30 » ПЕРЕПЕЛИНИЙ БІЗНЕС
13:27
ПЕРЕПЕЛИНИЙ БІЗНЕС
Дещо перефразувавши відомий вислів із сатиричної мініатюри про кроликів, можна прорекламувати одне з розгалужень птахівництва. Перепел – це не тільки м’ясо, яке легко засвоюється, а й 250 висококалорійних яєць щороку від однієї пташки. Перепелине м’ясо здавна вважалося делікатесом. Його подавали на стіл можновладцям ще в епоху середньовіччя. Нині в елітних ресторанах така страва влітає гурманам у копієчку. Однак, яйця цієї пташини куди доступніші за ціною. Їх можна знайти на прилавках будь-якого супермаркету. Маленьке перепелине яєчко є «золотим джерелом» вітамінів, макро- та мікроелементів. Чи не тому в Японії, де вперше приручили цих птахів, діє спеціальна державна програма, згідно з якою кожному школяреві видають по п’ять перепелиних яєць, котрі дитина має випити натщесерце. Такий «гостинець» істотно підвищує  життєвий тонус, не лише не викликає алергії, а й може здолати цю недугу.  Лікарі рекомендують вживати перепелині яйця після тяжких хвороб, для посилення імунної системи організму. Для того, щоб такий цілющий продукт став доступнішим, слід навчитися масово вирощувати цих диво пташок. Перші перепелині ферми, перший досвід вирощування уже є, та цей корисний продукт заслуговує на те щоб бути доступнішим для усього населення. У перепелиного бізнесу є своя ніша, є своє майбутнє.

1.    Ібатуллін І.

Оцінка мінерального живлення молодняку перепелів // Вісник аграрної науки. - 2012. - №2. - C. 38-40.

2.    Іббатулін І.

Вирощування перепелів за згодуванням комбікормівз різними рівнями кальцію та фосфору  // Вісник аграрної науки. - 2012. - №1. - C. 48-51.

3.    Кіян О.

Голосую за перепелині яйця, або кілька важливих причин, щоб їх спробувати  // Дім,сад, город. - 2011. - №11. - C. 22, 23.

4.    Лашко О. І.

Перепелиці : чим корисні вони для людини // Дім сад город. -  2008. - №9. - C. 39-41.  

5.    Лясота В.

Для зміцнення імунітету і підвищення продуктивності перепелів // Тваринництво України. - 2010. - №6. - C. 18-22.  

6.    Отченашко В.

М’ясна продуктивність перепелів за використання комбікормів з різним вмістом протеїну  // Тваринництво України. - 2012. - №1/2. - C. 25-29.  

7.    Порошинська О.

Незамінні амінокислоти для продуктивної годівлі перепелів // Тваринництво України. - 2010. - №2. - C. 36-38.

8.    Разанова О.

Забійні показники перепелів // Тваринництво України. - 2010. - №10. - C. 36-37.    

 9.    Стіна Н.

Перепелиний бізнес // Новини агротехніки. - 2010. - №1. - C. 18-19.

10.    Тихая А.

Перепеловодство - бизнес на перспективу // Мясное дело. - 2007. - №4. - C. 62-65.




Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 726 | Додав: Bibliograf | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]