Переможців не судять - 24 Вересня 2013 - Порадник читача
Головна » 2013 » Вересень » 24 » Переможців не судять
16:04
Переможців не судять
«…Вечір видався дивовижним. Після дощів і вогких ночей настало бабине літо. Павуки і павучки враз збожеволіли й носилися зі своєю павутиною по всьому місту, обплутуючи липучкою все, що застигає на місці хоча б на декілька хвилин. Інна знайшла їх «привіти» на двірниках, на дзеркалах, на ручках машини. «Бідолашні тваринки, - пожаліла вона павучків, - довели ми їх своєю урбанізацією. Замість дерев і кущів чіпляють павутину на метал, камінь, перелітають з одного рекламного щита на іншій. Ми теж бідолашні…».
Книга Ніни Вадченко «Переможців не судять» нікого не залишить байдужим.
Майстерно створені характери вже через кілька сторінок примушують повністю зануритися у світ складних стосунків жінок, які прагнуть свого щастя у великому місті
. Художниця, співачка, журналістка... У романі переплітаються різні долі та прагнення: кохання, успіху, грошей. Правда та омана, пристрасть та зрада, дружба, співчуття... Та знову зрада! Віру у справедливість поновлює невтомна шукачка істини Інна Пономаренко.
Роман, створений як соціально-психологічна драма на детективній основі, до останньої сторінки підтримує читацьку увагу. На вас чекають несподіванки! Не зазирайте у кінець — читайте уважно!

Вадченко Н. Переможців не судять : детектив  / Н. Вадченко. -  Донецьк: Альфа-прес, 2012. - 352 с.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 289 | Додав: Bibliograf | Теги: Детективи , жіноча доля , соціально-психологічна драма | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]