Головна » 2018 » Березень » 27 » «Папірці щастя»
13:02
«Папірці щастя»

Лотерея завжди була прибутковою справою. Здавна, коли планувалися грандіозні проекти та відчувалася нестача коштів, держава запроваджувала лотереї. Лотерея допомогла спорудженню Великої Китайської стіни, будівництву Гарвардського та Єльського університетів, Британського музею, Лондонського акведуку, перших англійських колоній в Америці, безлічі шкіл, лікарень, притулків, мостів та ін. об’єктів. Найвідомішою та найбільшою лотереєю в Радянському Союзі було «Спортлото». За свою 20-річну історію воно принесло дохід у 500 млрд рублів. Ці кошти використовували для будівництва стадіонів, для фінансування спортивних змагань та навіть Олімпіади.
А створена лотерея за дуже простим принципом: організатори продають квитки, а виручені гроші витрачають на купівлю призів, на рекламу, сплату податків та особистий дохід.
Наскільки популярною в світі є лотерея, коли святкують Міжнародний день її народження, про історію виникнення, форми лотереї, про найбільші в світі джекпоти та багато іншого дізнавайтеся із статті: Не гратимеш, той не виграєш // Пенсійний кур'єр. – 2018. – 23 лют. – С. 12.

Т. Матушевська



Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 255 | Додав: Bibliograf | Теги: азартні ігри , лотерея | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]