П’єр Дрійо ля Рошель роман "Жінка у вікні". - 2 Лютого 2015 - Порадник читача
Головна » 2015 » Лютий » 2 » П’єр Дрійо ля Рошель роман "Жінка у вікні".
16:59
П’єр Дрійо ля Рошель роман "Жінка у вікні".

П’єр Дрійо ля Рошель - відомий  французький письменник, прозаїк, поет, драматург і публіцист середини ХХ століття.  Відомі його повісті «Людина на коні», «Солом’яні пси» та драми: «Шарлота Кордей», «Начальник», «Щоденник 1939-44». Події в романі "Жінка у вікні" відбуваються у  серпні 1936 року в Греції. У країні стався військовий переворот - на вулицях стріляють, поліція переслідує революціонерів і тих, хто їм допомагає. В аристократичних салонах ведуться розмови про політику, ллється шампанське і розваги тривають до світанку. Два світи існують пліч-о-пліч, але між ними прірва.
"Жінка у вікні" - політичний твір про кохання австрійської аристократки Марго Санторіні і революціонера Мішеля Бутроса. Шлюб Марго і її чоловіка, італійського дипломата Рікко Санторіні, зайшов у глухий кут. В життя Марго Санторіні увійшов інший чоловік. Почуття до нього в одну мить кардинально змінили всю подальшу її долю. Не знайшовши в собі сил довго утримати його біля себе, Марго слід за ним приймає його спосіб життя і розділяє його думки,  потрапляє в епіцентр політичних битв. Ефектна жінка тридцяти років провела своє життя в неробстві і ліні і раптом рве з усім , як загіпнотизована, починаючи жити зовсім іншим життям.
"Жінка у вікні" - історія справжньої жінки, яка не замислюючись вирвалася з існування на тлі розкішних декорацій заради можливості випробувати справжнє почуття і розділити його до кінця. В горі і в радості ... поки смерть не розлучить.


P.D. Une femme à sa fenêtre. Paris, 2001.

Дроздюк Г.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 201 | Додав: black | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]