Головна » 2017 » Березень » 31 » Остання імператриця Китаю
19:27
Остання імператриця Китаю

Роман Анчі Мін «Остання імператриця Китаю» – це пристрасна й таємнича історія китайської Попелюшки, яка пройшла нелегкий шлях від бідної провінціалки до імператриці. Попри всі перешкоди, попри придворні інтриги та підступи заздрісних суперниць, вона не тільки вистояла – народивши імператорського спадкоємця, вона утвердила славу династії Цин.

Історія описана в романі чимось схожа на історію знаменитої української Роксолани. Молода китайська дівчина Цзи Сі (Орхідея) потрапляє у палац китайського імператора як наложниця. Здається, що шансів у неї нема: у імператора крім десятків наложниць є ще сім офіційних дружин! Однак, не дивлячись на ніжне ім'я, дякуючи залізній волі і характеру, неаби яким талантам та розумінню придворних інтриг вона зуміла стати улюбленицею імператора. А після його смерті - керувати величезною імперією довгих 46 років, борючись з недоброзичливцями і, одночасно, залишаючись у душі тендітною і витонченою жінкою.

Популярна у всьому світі китайська письменниця Анчі Мін, протистуючи проти офіціозних версій китайської історії, взялася до нелегкої справи - відшукувати факти, ламати стереотипи, відновлювати історичну справедливість. Ця книга популярна серед читацької публіки. Сподіваюся Вас вона також не розчарує.

Приємного читання.

Анжела Хамедюк.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 372 | Додав: art | Рейтинг: 5.0 / 3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]