Головна » 2019 » Березень » 28 » Основи проектування туристично-рекреаційних комплексів
15:48
Основи проектування туристично-рекреаційних комплексів

Сучасний туристично-готельно-ресторанний комплекс являє собою складне підприємство, в якому зайняті сотні людей різних професій для забезпечення обслуговування туристів. Кадровий склад туристичних та готельно-ресторанних комплексів досить складний і різноманітний. На сьогодні зростають вимоги до фахівців у галузі туризму та готельно-ресторанного сервісу .

Майбутнім керівникам сфери туризму і готельно-ресторанного господарства слід не тільки мати уявлення про основні принципи сучасного архітектурного проектування і будівництва, знати загальне улаштування цивільних будівель і їх конструктивних систем, але також знати базові принципи функціонування інженерного обладнання готельних і ресторанних комплексів (водопостачання та водовідведення, тепло та електропостачання, вентиляції, пожежогасіння, сигналізації та ін.).

Навчальний посібник Ковешніков В. С., Ковешнікова О. В. Основи проектування туристично-рекреаційних комплексів : навч. посіб. / В. С. Ковешніков, О. В. Ковешнікова. – Київ : Вид-во Ліра-К, 2018. – 288 с. має на меті формування у студентів знань про основи проектування туристичних та готельно-ресторанних комплексів та їх технічної експлуатації. Особливу увагу приділено вивченню нормативної бази, що регламентує даний напрям.

Даний посібник буде корисним студентам усіх форм навчання зі спеціальності «Туризм» та «Дизайн», а також працівникам, занятим у сфері туристичного сервісу, готельної та ресторанної справи і дизайну.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 109 | Додав: texnik | Теги: Готелі , ресторани , комплекси , проектування , будівництво | Рейтинг: 1.5 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]