15:48
Основи проектування туристично-рекреаційних комплексів
|
|
Сучасний туристично-готельно-ресторанний комплекс являє собою складне підприємство, в якому зайняті сотні людей різних професій для забезпечення обслуговування туристів. Кадровий склад туристичних та готельно-ресторанних комплексів досить складний і різноманітний. На сьогодні зростають вимоги до фахівців у галузі туризму та готельно-ресторанного сервісу . Майбутнім керівникам сфери туризму і готельно-ресторанного господарства слід не тільки мати уявлення про основні принципи сучасного архітектурного проектування і будівництва, знати загальне улаштування цивільних будівель і їх конструктивних систем, але також знати базові принципи функціонування інженерного обладнання готельних і ресторанних комплексів (водопостачання та водовідведення, тепло та електропостачання, вентиляції, пожежогасіння, сигналізації та ін.). Навчальний посібник Ковешніков В. С., Ковешнікова О. В. Основи проектування туристично-рекреаційних комплексів : навч. посіб. / В. С. Ковешніков, О. В. Ковешнікова. – Київ : Вид-во Ліра-К, 2018. – 288 с. має на меті формування у студентів знань про основи проектування туристичних та готельно-ресторанних комплексів та їх технічної експлуатації. Особливу увагу приділено вивченню нормативної бази, що регламентує даний напрям. Даний посібник буде корисним студентам усіх форм навчання зі спеціальності «Туризм» та «Дизайн», а також працівникам, занятим у сфері туристичного сервісу, готельної та ресторанної справи і дизайну. Марія Новікова |
|
|
Всього коментарів: 0 | |
|
|