Головна » 2016 » Травень » 25 » Оруелл Дж. Ферма тварин = Orwell G. Animal Farm
14:37
Оруелл Дж. Ферма тварин = Orwell G. Animal Farm

Пропонуємо вашій увазі збірник творів англійською Джорджа Оруєлла, який знаходиться у відділі обслуговування документами іноземними мовами.  Видання  включає відоме оповідання «Ферма тварин», який був заборонений до друку в Радянському Союзі, а також кілька яскравих есе, відкриваючих читачу цікаві моменти з життя автора.[]

Джордж Оруелл, справжнє ім’я Ерік Артур Блер(1903-1950) – англійський письменник і публіцист. У його казковій повісті «Ферма тварин» в алегоричній формі розповідається про часи становлення СРСР. Зокрема, тут ідеться про революцію 1917 року, про брехливі обіцянки «земля — селянам, а заводи — робітникам», розповідається про розкуркулення, примусові переселення, репресії, розстріли і про мільйони замордованих у сталінських концтаборах. От лише замість людей герої цієї повісті — тварини. Але чи так вже вони різняться між собою? Автор оповідає про складнощі, з якими може зіткнутися побудова будь-якого справедливого суспільства, якими б не були прекрасні ідеали його лідерів.

Книга представляє собою неадаптований текст, тому буде легкою для читання учням старших класів мовних шкіл та для самостійного читання. До текстів додаються різні вправи та завдання та короткий словник.

Веремчук О.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 160 | Додав: black | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]