Опановуємо комп’ютерну техніку - 14 Березня 2016 - Порадник читача
Головна » 2016 » Березень » 14 » Опановуємо комп’ютерну техніку
15:09
Опановуємо комп’ютерну техніку

Сьогодні персональний комп’ютер – це незамінний інструмент для людей багатьох професій і тих, хто вже не працює. Але в той же час він має один  вагомий недолік: не завжди під рукою і саме у ту хвилину, коли дуже потрібен. І ось тут є альтернатива ПК – портативні планшетні комп’ютери. Вони при відносно невеликих розмірах і вазі реалізують усі корисні функції якими можуть вихвалятися настільні персоналки.

Пристрій, що поєднує англійські слова «розумний» та «телефон» - це смартфон. Він фактично поєднує у собі можливості звичайного мобільного телефона та планшетного комп’ютера і дуже зручний у користуванні.

Як налаштувати комп'ютер, планшет, смартфон; якими є особливості найпопулярніших операційних систем — Місгоsoft Windows 8 і Google Android; як скачувати файли з Інтернету, дивитися фільми, слухати музику; як зробити відеодзвінок, як уберегти комп'ютер від вірусів і усунути неполадки — дізнатися якомога більше про можливості ваших гаджетів Ви можете з посібника:

Холмогоров В. Осваиваем компьютер, ноутбук, планшет, смартфон. Подробн ы й и поняти ый самоучитель для любого возраста / В . Холмогоров. — Х : Книжн ы й Клуб «Клуб Семейного Досуга» — 2015. — 576 с.: ил.

Книга знаходиться у відділі інформації та документів виробничої тематики. Завітайте та скористайтеся посібником.

Шапірко Людмила

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 123 | Додав: texnik | Теги: навчання , планшет , смартфон , комп'ютер | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]