Головна » 2019 » Жовтень » 9 » Олена Медведєва. Дванадцять облич радості
13:06
Олена Медведєва. Дванадцять облич радості

Пропоную увазі читачів книгу «12 облич радості» відомої рівненської дитячої письменниці, журналістки та засновниці арт-видавництва Олени Медведєвої.
Ця жінка відома своїми рукотворними книгами
: вишивана, солом яна, бісерова, бурштинова, в язана спицями… Всі вони не мають аналогів в Україні. У кожну з них Олена вкладає частинку душі. Так вийшло й з новою книгою – «12 облич радості», яка вийшла друком у 2019 році.

Це публіцистичне видання містить 12 історій про юних рівнян з неординарними вміннями. Серед них – дівчина, яка вміє говорити слова навпаки, хлопчик, який у 4 роки знає дві з половиною сотні марок автомобілів, дівчина, яка у свої 13 років зіграла 100 вистав у Рівненському драмтеатрі…
До запису інтерв ю письменниця не була знайома з жодною дитиною. Вона відшуковувала їх, зустрічалася з вчителями, спілкувалася з краєзнавцями, журналістами. «Це і орнітологія, слоупстайл, акторство, ІТ-технології, колонізація Венери, фотохудожник. Найрізноманітніші діти і їхні уподобання. Територіально, це лише рівненські діти. Тому що в нас їх дуже багато – геніальних і обдарованих. І хочеться, щоб про них знали не лише в місті, а й області», – додає Олена Медведєва.

Свою книгу «12 облич радості» Олена Медведєва рекомендує дітям і їх батькам для сімейного читання. Вона допоможе дорослим краще пізнати внутрішній світ дитини, її мрії, труднощі, таємниці, пошуки себе.

Підготувала Кудіна О.

Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 31 | Додав: читалка | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]