Головна » 2018 » Липень » 9 » Олексій Волков. Мертві квіти
10:01
Олексій Волков. Мертві квіти

Гострий сюжет і непередбачуваність розв’язки — особливість усіх книжок визнаного майстра детективного жанру Олексія Волкова. А звичка його героїв потрапляти до безвихідних ситуацій, як і вміння виплутуватися з них, вже більше десяти років наче магнітом притягують читача.

Події відбуваються у невеличкому містечку Галич, Івано-Франківщина. Це симпатичне старовинне місто. У детективі воно бачиться не таким. Автор передає атмосферу мороку, задушливого повітря, наближення біди.

Герою роману "Мертві квіти" заповідають будинок у провінційному містечку за однієї умови – хлопець має жити там протягом року і нічого не змінював в інтер'єрі. Дім не приймає його, він дивний, хтось ходить щоночі на горищі, можливо то колишній мешканець дому... А ще килим, який висить на стіні, квіти на ньому малюють силуети людей, які померли чи мають померти. І на тих символах він знаходить себе...

Крім того, схоже, не одна людина хоче його отримати. За будинок пропонують підозріло великі гроші. Стасові залишається відмовитися від спадку - або ж вступити у небезпечну гру.

А. Хамедюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 204 | Додав: art | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]