Головна » 2017 » Березень » 20 » Олег Сєнцов. Купіть книгу — вона смішна
15:33
Олег Сєнцов. Купіть книгу — вона смішна

З-під пера Олега Сенцова, політичного в’язня, незаконно засудженого путінським режимом на 20 років тюрми, вийшов дебютний роман «Купіть книгу — вона смішна». Її легкому й гумористичному стилю позаздрив би будь-який український письменник. У нашій літературі майже немає зразків соковитої та жартівливої прози, тому «Купіть книгу — вона смішна» могла би заповнити цю лакуну в нашому письменстві. Це дуже веселий, дуже смішний, дуже легкий для читання роман.

Три основні персонажі: Джимі, Біллі, Джебс — американці, які подорожують Африкою. І потрапляють ці шукачі пригод на свою голову в різні обставини: пустеля, монастир, невеличкі поселення, полон… Їх усюди супроводжують карколомні події, смішні ситуації, абсурдні бажання…

Цікаво, а що зробили б ви, якби з'явився, скажімо, хтось і запропонував загадати одне- єдине бажання, яке виповниться? Герої цього роману думають не довго, бо вважають цю пропозицію просто жартом. Ось і замовляє один вагон алмазів, другий — ціле поле конопель, ну а третій ... З третім складніше, адже він чомусь дуже серйозно поставився до такої неймовірної пропозиції. Як же розпоряджаються юнаки дарами, що звалилися на них?

Почитайте цей роман і ви зрозумієте (втім, як і наші герої), що є дещо цінніше, ніж алмази.

І. Петрук

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 276 | Додав: читалка | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]