13:08
ОБЛІК, КАЛЬКУЛЯЦІЯ І ЗВІТНІСТЬ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
|
|
Карпенко Р. А. Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства: навч. посіб. / Р. В. Карпенко, В. М. Кузнецов, Н. Г. Салогуб. – Харків : Світ Книг, 2016. – 288 с. Для успішної діяльності підприємств ресторанного господарства сьогодні необхідно володіти повною, точною, об’єктивною своєчасною економічною інформацією. Це досягається веденням господарського обліку, умінням правильно складати калькуляцію на продукцію, знати основи бухгалтерської звітності . В навчальному посібнику висвітлені питання щодо організації діяльності ресторанного господарства, понять про господарський облік, матеріальну відповідальність, загальні принципи проведення інвентаризації у закладах ресторанного господарства. Дане видання буде корисним для викладачів на теоретичних уроках з бухгалтерського обліку, учням – при виконанні домашнього завдання та при підготовці до практичних робіт, майстрам виробничого навчання – для актуалізації знань на вступних інструктажах під час виробничого навчання. Марія Новікова |
|
|
Всього коментарів: 0 | |
|
|