Обережно: сухе повітря - 24 Лютого 2016 - Порадник читача
Головна » 2016 » Лютий » 24 » Обережно: сухе повітря
10:56
Обережно: сухе повітря

З пізньої осені і до весни, коли вмикають центральне опалення, повітря у більшості будинків стає надто сухим. Дехто з господарів скаржиться, що меблі й паркет при цьому псуються, інші дерев’яні поверхні також можуть почати розсихатися й тріскатися. Занадто сухе повітря в приміщенні негативно позначається практично на всіх органах і системах людського організму. Зокрема, погіршується стан слизових оболонок (очей, дихальних шляхів), знижується імунітет, погіршується стан шкіри… Особливо чутливі до перепадів вологості діти. Від надмірно сухого повітря немовлята і маленькі діти стають неспокійними, погано сплять, у них може виникати утруднене дихання. Потерпають від надмірно сухого повітря також тварини й кімнатні рослини, які доводиться дуже часто поливати.
Про те, що таке сухість повітря, як і навіщо боротися з сухим повітрям в оселі під час опалювального сезону, радимо дізнатися на сторінках журналу «Дім сад город»:
Василенко К. Обережно: сухе повітря / К. Василенко // Дім сад город. – 2016. - № 1. – С. 20-22.

Підготувала В. Гуріна

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 99 | Додав: Bibliograf | Теги: зволожувачі повітря , здоров’я , повітря , вологість повітря , Житло , безпека життєдіяльності | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]