Нове у «букві закону» - 16 Квітня 2015 - Порадник читача
Головна » 2015 » Квітень » 16 » Нове у «букві закону»
12:02
Нове у «букві закону»

"Бюлетень законодавства і юридичної практики України" є одним з масових професійних видань України. Видання поширює практичну, наукову та науково-методичну правову інформацію, нормативні акти з регулювання суспільних відносин та практики застосування чинного законодавства. Нормативно-правові акти подаються в кодифікованому стані, супроводжуються зручними пошуковими засобами, нормативні акти отримуються в Управлінні комп’ютерних інформаційних систем Верховної Ради України.
Свіжий номер видання присвячений Господарському процесуальному кодексу України.
Господарський процесуальний кодекс України. Постатейні матеріали. Роз’яснення // Бюлетень законодавства і юридичної практики України. – 2015. - № ½. – С. 7-712

.
Номер містить текст Господарського процесуального кодексу України з постатейними матеріалами (систематизованими та згрупованими за статтями ГПК України з витягами з рішень Конституційного Суду України, постанов пленумів, роз'яснень, інформаційних листів Верховного Суду України, Вищого господарського суду України, окремих законів та інших нормативних актів).
Тексти нормативних актів та інших документів викладено станом на 1 листопада 2014 року. Витяги з рішень Конституційного Суду України, постанов пленумів, роз'яснень, листів Верховного Суду України, Вищого господарського суду України наведено мовою оригіналу без внесення редакційних змін.
Видання розраховане на юристів-практиків, суддів, адвокатів, викладачів, аспірантів і студентів юридичних навчальних закладів, а також усіх тих, хто цікавиться господарським процесуальним законодавством та господарським судочинством.
На сайті видавництва "Юрiнком Iнтер" , що видає "Бюлетень законодавства і юридичної практики України", в розділі «Скачати зразки документів безкоштовно» http://yurincom.com/ua/skachat-obrazcy-dokumentov/ є дві дуже корисні лінки: «Юридичні документи» та «Бухгалтерські документи», що містять зразки документів, починаючи від заяв про прийняття на роботу до позовних заяв, заяв про призначення усіх видів допомоги, бланки посвідчень (про відрядження), різних видів договорів, довіреністей, скарг, реєстраційних карткок на проведення державної реєстрації, міжнародні стандарти бухгалтерського обліку, бланки податкової звітності.




Підготувала пров. бібліотекар О. Самсонюк

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 244 | Додав: Bibliograf | Теги: кодекси , законодавство , право господарське , зразки документів | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]