Головна » 2016 » Лютий » 24 » Нова редакція «Аватара»
18:47
Нова редакція «Аватара»

«Аватар» - перший голлівудський фільм, касові збори від якого в прокаті склали більше двох мільярдів доларів. Пропонуємо відвідувачам бібліотеки скористатися можливістю переглянути цю стрічку у форматі DVD на Blu-ray. Це колекційне видання  включає бонусні  матеріали і занурює глядача в унікальну атмосферу перегляду фільму. Завдяки інтерактивним можливостям технології Blu-ray, фанати фільму зможуть глибше проникнути в світ народу Наві і потрапити за кадр, взявши участь у процесі зйомки на  знімальному майданчику.
Джейк Саллі - колишній морський піхотинець, прикутий до інвалідного крісла. Він отримує завдання здійснити подорож у кілька світлових років до бази землян на планеті Пандора, де корпорації видобувають рідкісний мінерал, що має величезне значення для виходу Землі з енергетичної кризи. Оскільки повітря Пандори токсичне, створюється програма "Аватар", в якій свідомість людей підключається до аватару, біологічного тіла з дистанційним управлінням, що допомагає перебувати в цій згубній атмосфері. Аватари – гібриди, що  створені за допомогою генної інженерії, отримані комбінуванням людської ДНК і ДНК корінних жителів планети Пандори.
Отримавши друге народження у вигляді аватара, Джейк знову може ходити. Його місія - знищити Наві, які стали основною перешкодою для видобутку цінної руди. Але прекрасна аборигенка Нейтірі рятує Джейку життя, і після цього все змінюється ...
(https://search.yahoo.com/search;_ylc=X3oDMTFiaHBhMnJmBF9TAzIwMjM1MzgwNzUEaXRjAzEEc2VjA3NyY2hfcWEEc2xrA3NyY2hhc3Q-?p=avatar+trailer+download&fr=yfp-t-561-s&fp=1&toggle=1&cop=mss&ei=UTF-8n)
Тим, хто поспішить прийти у відділ обслуговування документами іноземними мовами і взяти цей фільм для перегляду, гарантуємо цілковиту насолоду.
Волкова Світлана
Avatar Extended Collector's Edition [DVD]. Disc 1-3/Directed by James Cameron. - Hollywood: Twentieth Century FOX, 2009. - 3 DVD: col., sd.
Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 176 | Додав: black | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]