Головна » 2018 » Квітень » 3 » Нігерія, нафта, бізнес та Україна
13:42
Нігерія, нафта, бізнес та Україна

В історії Нігерії – африканської країни - і України є схожі моменти. Нігерія отримала незалежність у 1960 році,  а в травні 1967 року східні області оголосили незалежність і утворили Республіку Біафра,  тоді розпочалася громадянська війна. За два роки в ній загинуло майже 2 млн населення, здебільшого цивільні, але територіальну цілісність держави було відновлено .
Зараз Нігерія – перша країна в Африці за показниками ВВП, і не дивлячись на рецесію з-за падіння  цін на нафту країна виходить з економічної кризи.
Про шляхи можливого співробітництва з африканською країною (територія якої в 1,5 рази більша за Україну, а населення — більше в 5 разів), про можливий розвиток українського бізнесу в підсахарській Африці  читайте в статті:
Гарбар Р. 22 факти про Нігерію, які можуть допомогти українцям відкрити там бізнес / Руслан Гарбар //День. – 2018. - №46/47. – С. 19.


Підготувала Костильова Л.

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 206 | Додав: Bibliograf | Теги: Міжнародне співробітництво , авіаційні компанії , космос , Україна , нафта , Нігерія | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]