Головна » 2019 » Травень » 21 » Ненсі Голдстоун. Чотири королеви
12:38
Ненсі Голдстоун. Чотири королеви

Епоха хрестових походів і розквіту середньовічного лицарства, боротьби впливових феодалів і монархів, вірності слову і підступних зрад, амбіцій і кохання. Оповідь про життя чотирьох дочок графа Провансу, які отримали чудову освіту й виховання, а після одруження не залишились у тіні, а навпаки, дуже активно втручалися у політику, надихали своїх вінценосних чоловіків на подвиги і за потреби заступали їх, виховували наступників престолу і без перебільшення впливали на хід історії. Книжка буде цікавою й корисною не лише для фахівців і любителів історії, а й для прихильників пригодницької літератури.

Про автора: Ненсі Голдстоун є співавторкою (разом зі своїм чоловіком Лоуренсом) двох праць з історії Середніх віків: «Чернець і таємниця манускрипту» та «З полум’я».

Відгуки : «Нова захоплююча книга Ненсі Голдстоун на всіх рівнях написана так, що її приємно читати. Тут є і легка іронія, і влучний підбір слів, і сюжетна лінія, немов у доброму художньому романі. Прихована історія впливу жінок у Середньовіччі також є однією з тем. Читачеві буде складно відірватися від цієї книги».

Джудіт Колл Гілі, авторка книги « The Canterbury Papers »

Тихова О.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 32 | Додав: читалка | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]