Головна » 2015 » Вересень » 26 » НЕБЕСНИЙ ПАТРУЛЬ
12:06
НЕБЕСНИЙ ПАТРУЛЬ

Військ ові технології знайшли широке застосування у мирному житті. Прикладом цього є застосування дронів у точному землеробстві, геодезії та картографії, лісовому господарстві, риболовлі, моніторингу стану довкілля, фауни та флори, у інших сферах .

Перші прототипи безпілотних літальних апаратів (БПЛА) були створені у конструкторських бюро США, Німеччини, Франції та інших країнах для використання у військових цілях у другій половині ХХ століття.

В Україні на даний час виробляється понад десять типів БПЛА, з яких п’ять є перспективними для використання у лісовому господарстві, як недорогого і ефективного сучасного засобу виявлення лісових пожеж.

Про перспективи використання безпілотних літальних апаратів для виявлення лісових пожеж в Україні можна дізнатись прочитавши статтю Небесний патруль / П. Яворовський, С. Зібцев // Лісовий і мисливський журнал. – 2015. – № 3. – С. 14-15 , який знаходиться у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 219 | Додав: texnik | Теги: безпілотники , новітні технології | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]