Головна » 2019 » Січень » 9 » Науково-практичний коментар Закону України «Про запобігання корупції»
13:09
Науково-практичний коментар Закону України «Про запобігання корупції»

У черговому номері «Бюлетеня законодавства і юридичної практики України» опубліковано чинний Закон України «Про запобігання корупції» підданий системному юридичному коментуванню . Всім його нормам, заборонам, обмеженням і умовам застосу­вання надано робочого стану, який є зручним для розуміння та застосування. Коментар роз­рахований на широке коло осіб, зацікавлених у протидії корупції.

Це видання підготовано в рамках проекту «Прозорість і доброчесність публічно­го сектору», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2015-2018 рр.

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) є глобальною ме­режею ООН в галузі розвитку, яка виступає за позитивні зміни та надає країнам до­ступ до джерел знань, досвіду та ресурсів, щоб допомогти людям в усьому світі буду­вати краще життя. ПРООН співпрацює з понад 170 країнами світу, допомагаючи їм знаходити власні шляхи розв’язання глобальних та національних проблем у галузі людського розвитку.

Науково-практичний коментар Закону України «Про запобігання корупції» [Текст] // Бюлетень законодавства і юридичної практики України : збірник нормативних актів . - 2018. - № 8. - С. 6-372.

Підготувала О. Самсонюк

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 153 | Додав: Bibliograf | Теги: відшкодування збитків , відповідальність , використання службових повноважень , конфлікт інтересів , антикорупційна політика , захист викривачів , національне агенство , фінансовий контроль , незаконні акти , антикорупційна експертиза , юридичні особи , правила етичної поведінки | Рейтинг: 3.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]