Головна » 2018 » Січень » 16 » Наталка Шевченко «Янголи, що підкрадаються»
17:15
Наталка Шевченко «Янголи, що підкрадаються»

"Якщо хочеш писати про жінку, вмочи перо в райдугу

і струси пил з крил метелика"

Дені Дідро

Наталка Шевченко (Очкур) та її чоловік - письменник Олександр Шевченко стверджують: «Для нас обох література є паралельним виміром, можливістю відкрити новий світ для самих себе та провести туди наших читачів. Література – це магія, в якій фантазії автора за допомогою уяви читача стають реальністю. І володіти цією магією – справжнє задоволення.»

Психологічна драма з елементами детективу «Янголи, що підкрадаються» 2005 року потрапила в десятку кращих романів конкурсу «Коронація слова». Це майже фантастична історія розумної дівчинки з дивним іменем Неждана, яка в 15 років опинилась на вулиці із немовлям на руках, і через кільканадцять годин – знову ж фантастичним чином отримала притулок у будинку багатого і благородного чоловіка. Подія малоймовірна з огляду реального світу. В той же час, життя іноді нам дарує наскільки незвичайні речі, що те, що здавалося малоймовірним, відбувається з нами або з нашими близькими. Зустріч із справжнім детективом змінює життя дівчини, втягує у вир заплутаного кримінального розслідування, від успішності якого залежать долі і життя багатьох людей. А головним призом в запеклій боротьбі зі злом стає справжнє кохання.

Читаючи цей надзвичайно легкий для сприйняття і читання та цікавий роман, настільки тісно співчуваєш його героям, переживаєш за їхню долю, що часом забуваєш, що все описане тут – це лише художній твір. Читачам запропоновано дуже гарну детективну історію з динамічним сюжетом, приправленим гарно виписаними образами та із додачею не кращих проявів сучасного життя.

Про автора:

Хобі авторки – написання своїх творів, читання чужих романів, якісна українська музика, спілкування та хороше кіно, яким вона "заразилася" від свого чоловіка. Улюблений письменник – О’Генрі. Улюблений поет – Олександр Олесь. Життєве кредо: "Ніколи не здавайся!". Улюблені домашні тварини – всі. А про письменництво Наталка говорить так: "Це покликання і стан душі водночас. Я люблю плести мереживо зі слів. Це так захопливо. Це приносить мені втіху. Я люблю своїх читачів, і читачів взагалі, незалежно від того, читають вони Кафку чи Макбейна, Коельо чи Андруховича, Маргарет Мітчелл чи Джеймса Джойса. Я мрію про ті часи, коли в українській літературі книжка інтелектуальна і книжка масова не будуть протиставлятися одна одній і не будуть підмінятися одна одною. Я мрію про літературу, яка поєднає у собі легкість викладу, яскравість художніх образів, соковиту насиченість мови та романтичну піднесеність. Я хочу, щоб усі наші письменники любили свого читача і творили з думкою про нього".

Анжела Хамедюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 245 | Додав: art | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]