Головна » 2019 » Липень » 30 » Наталія Зубарєва. Вальс гормонів
15:44
Наталія Зубарєва. Вальс гормонів

Г ормональна система людини здатна або зруйнувати наше тіло або ж навпаки його лікувати. Саме цій темі присвячені книжки «Вальс гормонів» відомої лікарки Наталії Зубарєвої, яка спеціалізується саме на гормональному здоров'ї й харчуванні жінки, задля досягнення балансу ендокринної системи.
«Вальс гормонів» - це унікальна жіноча енциклопедія здоров'я, з якої Ви дізнаєтесь, як зменшити вагу, позбутися безсоння, нормалізувати жіночий цикл, стати красунею з ідеальною шкірою, нігтями і волоссям, відчути крила за спиною і нескінченний приплив енергії,  нормалізувати вагу без виснажливих дієт. Десятки відповідей на найважливіші та серйозні запитання про жіноче здоров'я, про проблеми гормонального дисбалансу і їх вирішення.
Наталія Зубарєва докладно зупиняється на біологічних добавках, які можна і потрібно приймати. Читачам сподобається, що у цій книжці окрім руйнівних харчових звичок, які мають негативний вплив на наше здоров'я, розглядаються також психологічні передумови виникнення різних видів гормональних порушень. З наукової точки зору лікар розвінчує загальнопоширені міфи та стереотипи стосовно харчування, як от не їсти після 18 години, шкідливість шоколаду, дрібне харчування, необхідність вживання перших страв, білкові дієти і т.д. Також пропонуються Вашій увазі історії пацієнток із зайвою вагою. Цікавим є твердження автора цієї книги: «Все, що не вода - їжа!». Навіть якщо і виникнуть сумніви у правдивості написаного.
Книга таки зуміє Вас здивувати. Вона змусить думати і вирішувати. Маючи певну інформацію, певні знання, складно просто так відкинути їх і не спробувати скористатися. Але це - особиста справа кожного.


Підготувала Кудіна О.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 30 | Додав: читалка | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]