Головна » 2013 » Червень » 27 » Надійка Гербіш. Теплі історії до шоколаду
11:18
Надійка Гербіш. Теплі історії до шоколаду

У «Теплих історіях до шоколаду» Надійка Гербіш ділиться солодким настроєм, складає речення із шоколадних слів, зігріває душу, дарує щастя та перетворює звичайні речі у смачні та неповторні миті, які ти так часто не помічаєш у житті. Тепла обкладинка, гарні фотографії та прості істини надихають тебе та роблять світ яскравішим.
Авторка ділиться історіями про шоколадні міста, в яких їй доводилося бувати і які залишили після себе солодкі враження, які і тобі передаються зі сторінок смачної книги. Дізнаєшся, що «міста мають свої маски, свої історії та свої підземні ходи» і так хочеться поїхати у якесь близьке для тебе місто і з кожною вуличкою розгадати все більше таємниць, які воно в собі приховує. Спостерігати за людьми, будівлями та настроями, якими воно жило і живе досі. Вбирати в себе його неповторний дух та неодмінно знімувати всі ті речі, які привернули твою увагу. А потім створити товстелезний альбом, помістити туди фотографії, придумати смішні підписи і таким чином створити власну історію подорожей, що назавжди залишилася у серці. Адже з кожної подорожі ти повертаєшся вже трішки іншою людиною, але неодмінно усміхненою та щасливою. І хто зна, можливо саме ти, захочеш поділитися своїми історіями на сторінках вже власної книги. Відкриєш всі ті скарби, якими нагородили тебе міста.
В книзі є розділ під назвою «101 щаслива намистинка», що неодмінно допоможе змінити твоє життя на краще, якщо ти нанизуватимеш її одна на одну у зручній для тебе послідовності. Це те, що справді варте уваги і надихає творити щось своє, навіть зовсім-зовсім маленьке. Я от збираюся завести товстого зошита, щоб кожного дня записувати туди миті, що викликали щиру посмішку. Це допоможе помітити протягом дня багато приємностей і притягуватиме все більше і більше радості. А ще обіймати міцно-міцно дорогих мені людей і робити це якомога частіше:) Не тримати довго образу. А іноді і виплакатися корисно. Натхненно мріяти і втілювати ті мрії у життя. Не відмовляти собі у маленьких подарунках і малювати пензлем кольорові картини. А найголовніше – спілкуватися з позитивними і надихаючими людьми!!! Щастя не повинно залежати від зовнішніх обставин, воно повинно жити у тобі.
Потрібно «читати багато натхненних і мотивуючих книжок, після яких хочеться жити». Можливо саме ця книга і займе своє місце на поличці твоїх улюблених книг.
Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 723 | Додав: читалка | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]