Головна » 2015 » Січень » 8 » НАдія Гуменюк "Енна. Дорога до себе"
11:10
НАдія Гуменюк "Енна. Дорога до себе"

Роман Надії Гуменюк «Енна. Дорога до себе» викликає масу хвилювань та емоцій. Вже з перших рядків стає ясно, що це книга в скорому часі стане однією з улюблених в українського читача. Тут  переплетено немало людських доль, в тому числі й материнських. Це — розповідь про дівчину, яка мимоволі стала піддослідним «матеріалом» химерного лікаря-науковця, однак, попри все, зуміла зостатися собою — чуйною та людяною, зберегла своє минуле та захистила майбутнє.
Енні несила пригадати свого минулого після автокатастрофи. Її пам`ять наче хтось стер, а почуття ніби заморожені. І тільки у снах вона спроможна кохати... Дівчина відчуває, що за нею стежать. Зустріч із переслідувачем відкриває їй приголомшливу правду — Енна й уявити не могла, на що здатна людина, яку вона вважала найближчою... Доля дає їй шанс зібрати свою пам`ять по шматочках, мов розгублені пазли. І знайти справжню себе.
Відомий письменник, доктор філософії Володимир Шовкошитний передмову до роману назвав «Код пам’яті – любов». У цій назві – квінтесенція твору. Він справді про пам’ять, яку не здатні стерти ніякі експерименти, і про любов, яка є своєрідним оберегом пам’яті.

Васюк Наталія

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 381 | Додав: читалка | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]