Головна » 2015 » Листопад » 26 » МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ І РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ
12:49
МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ І РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ

Іванова Л. О. Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг : навч. посіб. / Л. О. Іванова, О. М. Музика. – Л. : Магнолія 2006, 2012. – 226 с.

Світовий ринок готельних і ресторанних послуг постійно змінюється, має динамічну структуру, розвивається у взаємодії з іншими ринками товарів та послуг, відчуваючи вплив з боку ринкового середовища. На світовому ринку готельних і ресторанних послуг часто відбуваються зміни пропозиції і попиту, різкі коливання цін, змінюється фірмова структура, з’являються нові види угод, здійснюється диверсифікація послуг . Розвиток в Україні ринкових відносин, формування сучасної моделі економічного зростання супроводжується невпинною інтеграцією у світову систему господарювання. На шляху інтеграції країни до світового економічного простору головним завданням є створення оптимальних умов взаємодії з зовнішніми ринками, у тому числі готельних і ресторанних послуг. Це потребує підготовки фахівців, які б володіли теоретичними знаннями законів, закономірностей та факторів розвитку світового ринку готельних і ресторанних послуг, особливостей його кон’юктури, практичними навиками моніторингу, розробки стратегії виходу та закріплення на цьому ринку з наданням пріоритету національним інтересам.

У даному навчальному посібнику розглядаються сутність, завдання та особливості моніторингу світового ринку готельних і ресторанних послуг. Особлива увага відводиться методиці моніторингу світового ринку готельних та ресторанних послуг та його інформаційному забезпеченню.

Видання призначено для студентів напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа», викладачів, науковців та фахівців, які займаються дослідженням світового ринку готельних і ресторанних послуг.

Скористатись та ознайомитись з даним посібником Ви зможете, завітавши у відділ інформації та документів виробничої тематики.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 1369 | Додав: texnik | Теги: моніторинг , готельні послуги , ресторанні послуги | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]