Головна » 2017 » Грудень » 19 » Містика на тлі Карпат
11:56
Містика на тлі Карпат

«Морена» — українська етномістична драма з елементами хорору режисера Сергія Альошечкіна. Це містична історія кохання, в якій героям доведеться зіткнутися з надприродними, потойбічними силами. Проект «Морена» є одним з переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Виробництво фільму здійснює Ganzafilm Production за підтримки Держкіно України.

Сюжет стрічки : Аня з коханим Юрком влітку приїжджають погостювати до батьків дівчини в українське карпатське селище. На святкуванні Івана Купала місцева серцеїдка Іванка, яку прозвали Мореною, кладе око на Юрка та причаровує його.​ Дивні події починають траплятися із закоханими після зустрічі з Мореною. Між дівчатами спалахує конфлікт - їхні відносини перетворюються на відчайдушну війну, яка залишає по собі слід крові. Ця ворожнеча назавжди змінить героїв фільму.

Основні локації зйомок були в Івано-Франківській та Чернівецькій областях : в Микуличині, Вижничі, Іспасі. Усі виконавці головних ролей – є дебютантами. Творці фільму розповіли, що найскладнішою частиною роботи над стрічкою була велика кількість трюків, адже у фільмі герої наділені магічною силою.

На екрани український блокбастеру вийде у першому півріччі 2018-го року, а дізнатись більше про акторів, як відбувались зйомки Ви можете у статті : Орленко Л. Містика на тлі Карпат / Л. Орленко // Культура і життя, 2017. - №37. /15 верес. /. – С. 7

Підготувала Н. Оксанич

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 224 | Додав: art | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]